TFF 1. Lig'in 9. haftasında bugün 3 karşılaşma oynandı. 3 maçta da kazanan çıkmadı, takımlar 1 puana razı oldu.

Ligde zirveyi kovalayan Yılport Samsunspor, sahasında Altınordu'yu ağırladı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada konuk ekip, 57. dakikada Alhmet İlhan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi bu gole çabuk cevap verdi ve 64. dakikada Burak Çalık'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 bitti. Yılport Samsunspor, bu sonuçla ligdeki puanını 16'ya, Altınordu da 14'e yükseltti.

Bolu 1 puanı kaptı

Günün diğer karşılaşmasında üst sıraları hedefleyen Akhisarspor, konuk ettiği Boluspor ile son dakikalarda yediği golle 2-2 berabere kaldı. Ege temsilcisi 28. dakikada Taha ile 1-0 öne geçti. Karadeniz ekibi 32. dakikada Bekir ile skoru dengeledi. 35. dakikada İrfan Hadzic ile tekrar öne geçen Akhisarspor, 49. dakikada aynı oyuncunun ayağından bir penaltıdan vuruşundan yararlanamadı.

Boluspor, 83. dakikada Bekir ile bir kez daha skoru eşitledi. Maçın 88. dakikasında ev sahibinde Elmar Bjarnason direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor, deplasmandan 2-2'lik skorla 1 puanla döndü. Akhisarspor, ligdeki puanını 13 yaparken, Boluspor ise 4 puana çıktı.

Günün ilk maçında ise Eskişehirspor, Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalmıştı. Böylece ligde bugün oynanan üç maç da beraberlikle sonuçlanarak takımlar 1 puana razı oldu.