Kötü bir sezon geçiren ve bunun sonucunda küme düşerek TFF 1. Lig'e veda eden Eskişehirspor'da, tüm dikkatler yönetimin iç transferde yapacağı hamlelere çevrilmiş durumda. 

2019-2020 sezonunda normal şartlarda, 7 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 27 puan toplayan ancak FIFA'dan gelen puan silme cezalarıyla tam 15 puanı silinen ve sezonu 12 puanda bitiren Eskişehirspor'da yönetimin bu haftadan itibaren tüm dikkatini ve mesaisini, sözleşmesi biten 11 futbolcunun büyük çoğunluğunu gelecek sezonda kadroda tutmak için harcaması bekleniyor. 

Yönetimin zor mesaisi 

Mustafa Akgören ve yönetimini bekleyen bir başka zorlu süreç ise takımdaki bazı futbolculara gelen transfer teklifleri ve transfer süreçleri. Özellikle Mehmet Özcan, Metehan Altunbaş, Furgan Polat, Bilal Ceylan ve Buğra Çağlıyan gibi isimlerin, başta süper lig takımları olmak üzere birkaç Avrupa kulüplerinin de transfer radarında olduğu biliniyor. Henüz resmi bir teklifin ulaşmadığı siyah-kırmızılı yönetim, bu oyuncuların ancak istedikleri transfer ücretinin gelmesi durumunda takımdan gidebileceğini de sık sık belirtiyor. 

Eskişehirspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Akgören'in ise kısa zamanda bir basın toplantısı düzenleyerek hem iç transfer hem de mali konular konular hakkında spor kamuoyunu bilgilendirmesi planlanıyor.